Transmiterea contractuala a drepturilor patrimoniale de autor

Transmiterea contractuala a drepturilor patrimoniale de autor
-15%
Preț: 33,15 lei
39,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Pagini: 290
Format: 165x235 mm
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Realizarea acestei monografii este dublu motivata. Astfel, dupa data de 1 octombrie 2011, s-a simtit nevoia unei analize stiintifice aprofundate a dispozitiilor Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe referitoare la contractul de cesiune a drepturilor patrimoniale de autor si la speciile acestuia comparativ cu prevederile actualului Cod civil privind materia contractuala, in general, si cea a contractului de locatiune, in special. De asemenea, in literatura de specialitate din domeniu, cu unele exceptii, abordarile referitoare la contractul de cesiune a drepturilor patrimoniale de autor si modalitatile acestuia sunt sumare, rezumandu-se la prezentarea usor comentata a prevederilor art. 40-64 din Legea nr. 8/1996, republicata.

Fata de aceste realitati, ne-am straduit sa realizam o analiza aprofundata, sistematica si sistemica a reglementarilor destinate contractului de cesiune a drepturilor patrimoniale de autor, in general, si modalitatilor acestuia, in special, analiza pe care o consideram utila, atat in contextul unor demersuri doctrinare, cat si al celor jurisprudentiale pe aceasta tema.


ISBN: 9786063904349

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0403 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.