Manualul grefierului, ed. a 2-a

Manualul grefierului, ed. a 2-a
Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-115-019-
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 240
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Manualul grefierului, ed. a 2-a

În cuprinsul lucrării, propunem unele „modele” de acte de pro­ce­du­ră, care pot fi îmbunătăţite sub aspectul formei şi conţinutului şi cate­goric adaptate la specificul fiecărui litigiu judecat după normele proce­du­rii civile: civil, comercial, locativ, de dreptul muncii, de dreptul familiei, de contencios administrativ etc.

Deşi ne adresăm, în principal, grefierilor şi celuilalt personal specia­lizat al instanţelor judecătoreşti, considerăm că lucrarea este utilă şi prac­ti­cienilor tribunalelor arbitrale.

Datorită utilităţii, Manualul grefierului s-a epuizat în câteva luni de la editare.

În perioada următoare a fost solicitat, atât editurii cât şi autoarelor de conducători şi numeroşi grefieri ai instanţelor judecătoreşti din ţară.

Acesta este motivul pentru care am reactualizat şi revăzut lucrarea, propunând prestigioasei edituri CH Beck reeditarea.
Prezenta ediţie are în vedere şi ultimele modificări aduse Codului de procedură civilă prin Legea nr. 219/2005 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 138/2000, intrată în vigoare în data de 16 iulie 2005.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

30,57 lei
35,97 lei (-15,01%)
Created in 0.0403 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.