Agenda medicala Merck. Medicul casei. Complet revizuita.
 
Stim ca o buna ingrijire incepe cu o informare de incredere, precisa, completa, actuala si  usor de inteles. De aceea, 300 de specialisti au impartasit din experienta lor si au creat pentru tine cea de-a doua editie a Agendei Medicale MERCK. MEDICUL CASEI.
Daca tocmai ai fost diagnosticat cu o anumita problema medicala, probabil ca iti doresti o informare generala. Pe de alta parte, daca suferi de o afectiune de mai mult timp, cu siguranta ai nevoie de informatie specializata si actualizata. Cartea explica ce este o anumita boala, cum se manifesta, cum este diagnosticata, cum poate fi prevenita si cum poate fi tratata. Acolo unde este posibil ti se ofera informatii despre prognostic, despre ce se poate face si ce nu, si care sunt variantele medicinii alternative. De asemenea, exista un capitol despre urgente medicale si probleme care pot aparea in timpul calatoriilor; in plus, sunt tratate subiecte de mare actualitate, de la  terapia genica, pana la razboiul biologic si terorism.

Desi atat de completa, agenda medicala este astfel organizata incat este foarte usor de folosit. Si pentru ca lumea medicala poate fi uneori derutanta si intimidanta, editorii au tradus informatia medicala complexa intr-un limbaj simplu, usor de inteles de catre oricine, fara sa necesite o pregatire medicala.
Descopera cat de confortabil este sa stii ca vei putea gasi oricand ai nevoie, de acasa, cea mai buna informatie medicala despre peste 2000 de afectiuni pentru intreaga ta familie!
 
 
 
merck-agenda.jpg buton_cumpara_cartea.jpg