Topografie moderna

Topografie moderna
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-115-123-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 552
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Topografie moderna

Prezentare:

Tratând cu prioritate aparatura nouă, electronică şi tehnologiile moderne de lucru, lucrarea „Topografie Modernă” reprezintă o carte atipică, nu neapărat prin structura proprie, conformă cu succesiunea lucrărilor topografice, ci mai degrabă prin conţinutul său inovator. În esenţă, ridicările topografice sunt prezentate prin prisma măsurării distanţelor prin unde, respectiv sistemul GPS şi staţiile totale inclusiv raportarea planurilor digitale, transformarea lor, parcelări, rectificări de hotare ş.a., încercând să acopere un gol de documentare ce se resimte de ani buni.

Avantajul pe care îl oferă această carte, faţă de cele clasice, constă în faptul că selectarea cunoştinţelor, cât şi gradul lor de detaliere sunt structurate într-o succesiune logică. Privite prin prisma şi nivelul unui manual de topogafie, toate informaţiile incluse în carte pot fi accesate atât de studenţii facultăţilor de profil, cât şi de practicienii care doresc să îşi însuşească ultimele informaţii din domeniu.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0799 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.