Din cuprinsul cartii,, Iarba de grau, izvor de sanatate"

Prefata

1. Putere verde din iarba de grau
Mai multa energie. Iarba de grau va poate prelungi ziua. Vindecarea bolilor. Protectie impotriva depresiei citadine.

2. Verde pentru viata
Sangele plantelor. Clorofila. Noua revolutie verde. Soluri moderne si minerale. Performanta Barbarei Moore.

3. Cum functioneaza clorofila din iarba de grau?
Paza impotriva pericolelor din mediul inconjurator. Enzimele ierbii de grau: purificatorii de top ai sangelui. Iarba de grau genereaza sange si stimuleaza mentinerea unei circulatii sanatoase. Iarba de grau si functia hepatica. Proprietatile dezodorizante ale clorofilei.

4. Cresterea duratei de viata si intinerirea folosind iarba de grau
Nutritie si intinerire. O viata mai lunga. Iarba de grau, enzimele si inaintarea in varsta. Iarba de grau si repararea ADN-ului. Iarba de grau impotriva radicalilor liberi. Esti numai atat de tanar ca sangele tau. Intinerirea cu iarba de grau.

5. Super-nutritie cu iarba de grau
Radacinile ierbii ca hrana. Cel mai bun tip de vitamine. Iarba de grau fata in fata cu super-hrana. Vitaminele din iarba de grau. Mineralele din iarba de grau. Aminoacizii (proteinele) din iarba de grau. Super-nutritie cu clorofila din iarba de grau.

6. Miracolul vindecarii cu iarba de grau
Iarba de grau si victoria asupra cancerului. Aportul de oxigen si cancerul. Poate iarba de grau sa puna capat luptei contra obezitatii? Compensare fara eliminare. Sunteti protejat impotriva pericolelor vietii moderne?

7. Cum sa cresteti iarba de grau si cum sa extrageti sucul
Cum sa-ti amenajezi propria gradina de interior. Cum sa cresteti iarba de grau. Instructiuni de plantare. Scurt ghid al cultivatorului de iarba de grau. Instrunctiuni de compostare. Ghid scurt de compostare. Obtinerea sucului din iarba de grau.

8. Multele utilizari ale ierbii de grau
Aliment/medicament. Retete cu suc din iarba de grau. Retete. Sucul din iarba de grau calmeaza. Implanturile din iarba de grau. Alte utilizari ale sucului din iarba de grau.

9. Postul cu iarba de grau: pentru purificare, vindecare si o super-nutritie
Pregatirea pentru postul cu iarba de grau. Schimbari fizice in timpul postului. Postul. Terminarea postului. Ce trebuie si ce nu trebuie sa faceti in timpul postului. O zi tipica de post cu iarba de grau. Cum sa va preparati bauturile verzi si Rejuvelac. Retete.

Bibliografie
 
Faptul ca sucul obtinut din iarba de grau a devenit unul dintre cele mai recunoscute suplimente alimentare naturale din lume in cadrul persoanelor catre traiesc un stil de viata sanatos printr-o nutritie naturala, nu este deloc o simpla intamplare, deoarece contine intr-o concentratie fara precedent minerale vitale, enzime, aminoacizi, vitamine si clorofila.

Iarba de grau este termenul folosit pentru planta tanara Agropyron, inrudita cu graul, cu un continut extrem de bogat in vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, clorofila si fibre.

Efectele benefice ale sucului de iarba de grau

De cele mai multe ori iarba de grau este folosita prin zdrobirea frunzelor pentru a obtine sucul de iarba de grau. Daca doriti sa achizitionati acest produs de pe piata, acesta poate fi regasit sub forma de praf sau suc de iarba de grau inghetat. Astfel, acest produs si-a dovedit eficienta pentru stimularea procesului de detoxifiere a organismului, reglarea functiei excretorii, si fortifierea sistemului imunitar, precum si prin accelerarea procesului de absorbtie a vitaminelor si mineralelor.

Beneficiile medicinale ale ierbii de grau

Datorita continutului mare de substante nutritive, iarba de grau este recunoscuta pentru capaciatea sa de a curata si detoxifia organismul. In plus, continutul mare de clorofila ajuta la uscarea sinusurilor, la tratarea racelilor, precum si la cresterea producerii de hemoglobina. Mai mult decat atat, iarba de grau detine efecte antibacteriene asupra organismului, ajutand la accelerarea procesului de vindecare a ranilor. Deasemenea, iarba de grau ajuta la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, precum si la amelioarea simptomelor asociate diabetului, alaturi de prevenirea procesului de imbatranire prematura.
 
 
iarba_de_grau_izvor_de_sanatate_editura_edupoint.jpgbuton_cumpara.gif