Pachet - Gramatica Limbii Romane pentru examenele la Academia de Politie

Pachet - Gramatica Limbii Romane pentru examenele la Academia de Politie
-5%
Preț: 101,48 lei
106,82 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Pachetul cuprinde doua carti:

1. Gramatica Limbii Romane pentru examene (Editia 2013). 2500 grile tematice explicate si comentate. Academia de Politie.
2.  Gramatica Limbii Romane pentru examene (Academia de Politie). Notiuni teoretice. Exercitii aplicative. Grile comentate. Editia 2013, revizuita si adaugita

Cele doua volume respecta programele scolare in vigoare aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, pentru clasele V-VIII, precum si programele pentru admiterea in
invatamantul superior (Facultatile de    Filologie, Drept, Academia de Politie,    Scolile de Agenti de Politie, de Jandarmi si de Frontiera).

Primul volum cuprinde patru capitole si anume:

- FONETICA,
- VOCABULARUL,
- MORFOLOGIA si SINTAXA, fiecare capitol continand sublinieri, pentru a scoate in relief notiunile importante, precum si cate 100 sau 150 de grile specifice capitolului respectiv, cu una, doua sau    trei variante de raspuns si cu raspunsurile adecvate    comentate si explicate imediat dupa setul de grile.

In aceasta editie am introdus la fiecare parte de propozitie"Dificultati" care apar in analiza morfologica si sintactica a unui text, precumsu multe exemple punctuale, in functie de subiectele care s-au dat in ultimi    i ani. In ultima parte a volumului am inserat SUBIECTELE DATE LA EXAMENE IN ANII 2011 SI 2012, explicate si comentate (un numar de 1414 grile), precum si nume de TARI, LOCALITATI si LOCUITORI.
Volumul al II-lea cuprinde 2500 de grile tematice, pentru fiecare parte de vorbire si de propozitie, fiind completat cu opt teste complexe si cu SUBIECTELE EXPLICATE DATE LA EXAMENE IN ANII 2009 si 2010.
Noutatea acestor doua volum consta atat in prezentarea materialului intr-o forma accesibila pentru fiecare candidat, cat si - mai ales- in EXPLICAREA SI COMENTAREA RASPUNSURILOR.
In total, in aceste doua volume, candidatii au de rezolvat un numar de 3914 de grile care vor duce la fixarea tuturor notiunilor cerute la examene.Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini:  395 + 426

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0515 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.