Bacalaureat 2008 Literatura Romana. Comentarii Literare

Bacalaureat 2008 Literatura Romana. Comentarii Literare
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 486
Format: 20x15
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Bacalaureat 2008 Literatura Romana. Comentarii Literare. Pe baza textelor din 20 de manuale alternative.

Cuvant Inainte.

Lucrarea “ Literatura Romana. Comentarii Literare” constituie o invitatie la redescoperirea literaturii Romane – expresie sublime a geniului national si factori de integrare in universalitate.
Conceputa ca un ghid recapitulative unitar si sintetic pentru pregatirea examenului de Bacalaureat 2008, lucrarea a fost alcatuita pe baza textelor literare selectate din 20 de manuale alternative, valabile pentru anii scolari: 2005 – 2006, 2007 – 2008.
In interiorul partilor I-IV lucrarea a fost structurata pe principiul cronologic, fapt care le permite cititorilor sa urmareasca evolutia unor specii literare sis a incadreze fiecare scriitor intr-un curent literar.

Lucrarea cuprinde:

• COMENTARII LITERARE
• SINTEZE
• PLANURI DE IDEI
• SCHIME RECAPITULATIVE
• TEORIE LITERARA
• TEORIA COMUNICARII

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0746 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.