GHID PENTRU BACALAUREAT DE NOTA 10 LA BIOLOGIE CLASELE XI-XII SUBIECTE FINALE. Anatomie si biologie umana si genetica

GHID PENTRU BACALAUREAT DE NOTA 10 LA BIOLOGIE CLASELE XI-XII SUBIECTE FINALE. Anatomie si biologie umana si genetica
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 203
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

GHID PENTRU BACALAUREAT DE NOTA 10 LA BIOLOGIE CLASELE XI-XII SUBIECTE FINALE. Anatomie si biologie umana si genetica - GIMNASIUM.


In lucrare sunt prezentate rezolvarile intergrale ale tuturor subiectelor finale – I, II, III – propuse pentru Examenul de Bacalaureat 2008 disciplina BIOLOGIE – proba E si proba F.
Daca Subiectele I si II. B rezolvarile propuse nu pot prezenta alte variante de raspuns, pentru SUBIECTELE II. A. 1 SI II. A. 2 SI III lucrarea se constitue doar un ghid, prezentant o anumita varianta de raspuns din multe alte posibile ce pot fi formulate (si prezentate) la diferite cerinte ale acestora. De aceea, recomandam tuturor candidatilor sa se pregateasca integral material prevazuta in programa pentru bacalaureat si, in final, sa evalueze raspunsurile la diferite variante pe baza rezolvarilor propuse in aceasta lucrare.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0463 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.