Bacalaureat 2015, biologie, pentru clasele a XI-a si a XII-a - Notiuni teoretice si teste

Bacalaureat 2015, biologie, pentru clasele a XI-a si a XII-a - Notiuni teoretice si teste
-27%
Preț: 18,18 lei
24,90 lei (-26,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Biologie. Bacalaureat 2015. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a  si a XII-a se doreste a fi un indrumar in pregatirea absolventilor de liceu, in vederea sustinerii si promovarii examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizata a materiei studiate in clasele a XI-a si a XII-a, inclusa in programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 50 de teste propuse permit exersarea si autoevaluarea pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului pus la dispozitia celor interesati, lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilitatii de selectare a  variantelor corecte de raspuns, de redactare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific, care sa confirme valoarea si nivelul pregatirii individuale.Autor: Silvia Olteanu (coordonator) 
Format: 16, 5x23, 5 cm
Numar pagini: 288
Aparitie: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0429 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.