Bacalaureat 2015, biologie, pentru clasele a IX-a si a X-a - Notiuni teoretice si teste

Bacalaureat 2015, biologie, pentru clasele a IX-a si a X-a - Notiuni teoretice si teste
-25%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat
Preț: 14,93 lei
19,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Biologie bacalaureat 2015. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a, conform modelelor stabilite de MEN.

Biologie. Bacalaureat 2015. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a se doreste a fi un indrumar in pregatirea absolventilor de liceu, in vederea sustinerii si promovarii examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizata a materiei studiate in clasele a IX-a si a X-a, inclusa in programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 60 de teste propuse permit exersarea si autoevaluarea pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului pus la dispozitia celor interesati, lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilitatii de selectare a variantelor corecte de raspuns, de redactare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific, care sa confirme valoarea si nivelul pregatirii individuale.Autor: Silvia Olteanu (coordonator) 
Format: 16, 5x23, 5 cm
Numar pagini: 344
Aparitie: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1239 sec