Tratat de psihologia muncii. Aplicatii practice in organizatii si resurse umane (Volumul I)

Tratat de psihologia muncii. Aplicatii practice in organizatii si resurse umane (Volumul I)
-25%
Preț: 46,96 lei
62,61 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Structurat intr-o maniera echilibrata si simetrica in doua volume,„Fundamentele psihologiei muncii" si„Fundamentele psihologiei industrial-organizationale", tratatul abordeaza temele clasice ale psihologiei muncii, cum ar fi analiza muncii, fisa postului, mergand pana la temele modern dezbatute in ultimele decenii in literatura de specialitate.
Modelele matematice de validare a testelor psihologice, exemplele de calcul statistic al coeficientilor de fidelitate, precum si multiplele exemple de calcul statistic necesar in elaborarea si utilizarea chestionarelor si inventarelor de stres, sanatate fizica si psihica, motivatie, satisfactie confera originalitate acestui tratat, devenind un ajutor pretios pentru cititori prin explicarea atenta a procedurilor ce se aplica in practica psihologica.
Tratatul realizeaza, pentru prima data in literatura noastra de specialitate, exigentele necesare utilizarii de catre studenti, masteranzi, doctoranzi si psihologi practicieni care isi desfasoara activitatea in cabinete individuale de psihologia muncii, transporturilor, serviciilor, in organizatii, in serviciile de resurse umane.
Prof. univ. dr. Mihai Anitei

Mihaela Chraif a studiat stiintele economice— finante, banci si burse de valori (licenta si master) si, pe de alta parte, este absolventa a facultatii de psihologie, cu master in psiholo¬gie organizationala, economica si resurse umane, precum si un doctorat dedicat procesarii informatiilor vizuale de catre operatorul uman. Autoarea este psiholog specialist si supervizor atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania in domeniul psihologiei muncii, transporturilor si serviciilor.

Cuprins

Prefata
Cuvant inainte
Capitolul 1. Analiza muncii si fisa postului
Capitolul 2. Metode folosite in analiza muncii
Capitolul 3. Resursele umane in organizatie
Capitolul 4. Recrutarea si selectia personalului in resursele umane
Capitolul 5. Interviul de selectie in psihologia muncii
Capitolul 6. Evaluarea psihologica a personalului din organizatii. Teste psihologice folosite
Capitolul 7. Evaluarea performantelor profesionale
Numar pagini:432
Format:165*235
Anul aparitiei:2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0422 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.