Surâsul cosmic interior - surâsul vindecă corpul

Surâsul cosmic interior - surâsul vindecă corpul
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 54
Format: 14.5x20.5cm

DESCRIERE

Surâsul cosmic interior - surâsul vindecă corpul - Mantak Chia. Surâsul cosmic interior.

Surâsul Interior reprezintă o puternică meditaţie de relaxare şi de vindecare interioară. Relaxarea profundă elimină tensiunile fizice şi mentale care pot provoca blocaje energetice şi un Chi negativ. Surâsul Interior amplifică energia organelor şi glandelor, forţa noastră vitală şi calmează şi concentrează inima/mintea. Această practică ne face mai conştienţi de corpul şi de fiinţa noastră interioară, deoarece învăţăm să comunicăm cu organele, glandele, coloana vertebrală şi alte părţi specifice ale corpului, precum şi cu sufletul nostru. Taoiştii au descoperit că conştiinţa îşi are rădăcina nu numai în creier, ci şi în organele vitale şi, în sensul mai subtil, în fiecare dintre celule.
Surâzând organelor interne şi mulţumindu-le pentru munca pe care o efectuează, vom redeştepta în cele din urmă inteligenţa corpului. Adesea pierdem atât de mult contactul cu propriul corp şi cu emoţiile noastre, încât observăm apariţia dizarmoniei interioare doar atunci când aceasta se manifestă deja ca o boală gravă.
Practicarea zilnică a Surâsului Interior ne oferă un moment favorabil pentru a privi spre interiorul corpului, pentru a păstra legătura cu organele interne, cu Chi-ul, respiraţia şi emoţiile noastre. Atunci vom putea remedia problemele încă de la începutul lor, reuşind astfel mai uşor să “le stârpim din rădăcină".

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0436 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.