Chi Kung-ul simplu - exerciţii de încălzire

Chi Kung-ul simplu - exerciţii de încălzire
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 50
Format: 14.5x20.5cm

DESCRIERE

Chi Kung-ul simplu - exerciţii de încălzire - Mantak Chia. Chi Kung-ul simplu.

Această carte vă prezintă o serie de exerciţii simple care pot fi folosite pentru încălzirea corpului înainte de a practica nivelurile avansate ale practicii Chi Kung. Executând aceste exerciţii, practicantul va facilita circulaţia Chi-ului şi a sângelui, pregătindu-şi corpul să controleze şi să dirijeze energiile absorbite.
Exerciţiile sunt uşor de executat şi au ca scop restabilirea şi dinamizarea fluxului energetic şi a celui sanguin. Fiecare parte a corpului este lucrată cu atenţie.
Practica începe cu "scuturarea" întregului corp pentru a deschide articulaţiile şi a relaxa muşchii. Exerciţii lucrează asupra articulaţiilor genunchilor, şoldurilor şi spatelui, acestea fiind urmate de exerciţii ce conţin întinderea, răsucirea şi rotaţia trunchiului, care lucrează tendoanele şi ligamentele diferitelor părţi ale corpului. Toate exerciţiile se execută în coordonare cu respiraţia.
Tehnicile specifice pentru deschiderea Porţii Vieţii şi sacrum-ului sunt ilustrate de imagini clare ale fiecărei etape. De asemenea, sunt explicate tehnicile Respiraţia oaselor şi Compresiunea osoasă.
Practicarea exerciţiilor de încălzire Chi Kung va avea ca rezultat deschiderea mai profundă a corpului şi creşterea nivelului de conştientizare a structurii corporale.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0675 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.