Strategiile Psihoterapiei Cognito - Comportamentale

Strategiile Psihoterapiei Cognito - Comportamentale
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 424
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Cartea " Strategiile Psihoterapiei Cognitiv - Comportamentale" se adreseaza in mod
special psihologilor si medicilor interesati de formarea si perfectionarea in domeniul
psihoterapiei,constituindu-se intr-un adevarat manual usor de inteles si utilizat in practica de catre specialisti cu diverse orientari. Autoarea prezinta intr-o forma sintetica principiile generale si principalele variante ale psihoterapiei Cognitiv - Comportamentale, detaliind cele mai importante metode si tehnici ale cesteia,
validate prin experienta ppersonala, dintre care mentionam evaluarea si restructurarea cognitiva, relaxarea si autohipnoza.
Sunt descrise pe scurt terapiile comportamentale, cognitive, cognitiv - comportamentale, rational - emotiva, precum si demersul terapeutic centrat pe rezolvarea problemelor de viata.
O atentie deosebita este acordata problematicii conceptualizarii cazurilor abordate psihoterapeutic, precum si dificultatilor ce ar putea sta in calea desfasurarii eficiente a acestui demers.
Desi se doreste a fi o lucrare de nivel academic, acesta este redactata intr-un stil agreabil care o face accesibila unei categorii mai largi de medici, psihologi sau de persoane interesate de cunoasterea si optimizarea comportamentului uman.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0477 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.