Reiki. O metoda practica - Descopera energia echilibrului (Mihai Albu)

Reiki. O metoda practica - Descopera energia echilibrului (Mihai Albu)
-28%
Preț: 28,08 lei
39,00 lei (-28%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Reiki: o metoda practica se focalizeaza pe aplicatiile practice ale sistemului Usui Reiki Ryoho, asa cum este predat in cadrul Scolii de Reiki®, si cuprinde:
- un index al modurilor in care se poate aplica Reiki in anumite situatii, completat cu utilizarea Reiki in viata de zi cu zi;
- indicatiile de dieta oferite de catre Hawayo Takata;
- explicarea detaliata, pe planurile fizic si subtil, a fiecarei pozitii de palme, cu sugestii pentru autotratament si pentru tratamentul altei persoane;
- aplicarea altor fatete ale acestui sistem: modalitati de aplicare si exersare a Principiilor Reiki, explicarea detaliata a ideogramei Reiki etc.

Imaginea sistemului Usui Reiki Ryoho este intregita de interviurile cu maestrii initiati direct de Sensei Takata precum si cu o istorie a sistemului fondat de Mikao Usui.
Pentru a inlesni alegerea unui practicant sau profesor de Reiki, sunt incluse intrebari si aspecte de urmarit in acest proces, precum si un glosar de termeni de specialitate. Etica practicantului de Reiki si lamurirea anumitor„legende urbane" legate de Reiki intregesc aceasta lucrare.
Cartea se adreseaza atat publicului larg (persoane interesate sa-si faca o idee despre Reiki Traditional sau care cauta un practicant sau un profesor de Reiki), precum si practicantilor de Reiki de orice nivel (de la incepatori la profesori, de la cei care practica Reiki doar in cadru privat, in familie, pana la cei care ofera sesiuni de Reiki publicului larg).

Cartea de fata ofera pentru prima oara cititorilor din Romania cea mai cuprinzatoare sinteza de Reiki Traditional, Linia Takata. Informatiile prezentate au fost verificate si comparate pe mai multe Linii de Initiere provenite de la sensei Hawayo Takata.
Autorul s-a pregatit direct cu urmatorii maestri Reiki: Don Beckett, Rick Bockner, Fokke Brink, Robert Fueston si este intr-un permanent proces de mentoring, de impartasire si verificare de informatii cu maestrii Reiki Stephen Comee, James Deacon si Marcia Halligan.

MIHAI ALBU este membru al The Reiki Preservation Society (SUA), care are ca scop pastrarea si transmiterea sistemului Usui Reiki Ryoho, asa cum a fost el predat de catre Usui> Hayashi> Takata. In 2012, pentru a promova in Romania o perspectiva traditionala a acestui sistem, el a infiintat Scoala de Reiki® (http://reiki. com. ro), unde, pe langa cursurile de instruire si sesiunile de mentoring, practicantii pot participa si exersa in cadrul Clinicii Reiki.

Cuprins:
Capitolul 1. De ce aceasta carte?
Capitolul 2. Calea mea cu Reiki
Capitolul 3. Ce este Reiki?
Capitolul 4. Despre ideograma Reiki
Capitolul 5. Gokai— cele Cinci Principii ale Usui Reiki Ryoho
Capitolul 6.„De ce am facut publice aceste invataturi"
Capitolul 7. Istoria Reiki
Capitolul 8. De ce ai practica Usui Reiki Ryoho?
Capitolul 9. Stres management prin Reiki
Capitolul 10. Folosirea Reiki in viata de zi cu zi
Capitolul 11. Etica practicii Reiki
Capitolul 12. Alegerea unui practicant de Reiki
Capitolul 13. Niveluri ale practicii Usui Reiki Ryoho
Capitolul 14. Sugestii de pozitionare a palmelor pentru autotratament
Capitolul 15. Sugestii de pozitionare a palmelor pentru tratamentul altei persoane
Capitolul 16. Index de recomandari de aplicare a Reiki
Capitolul 17. Intrebari si raspunsuri despre Reiki
Capitolul 18. Interviuri cu profesori ai Usui Reiki Ryoho
Capitolul 19. Glosar folosit in practica Reiki
Bibliografie

Nr. de pagini: 400
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.