Omraam Mikhael Aivanhov, Hrani Yoga. Sensul alchimic si magic al nutritiei. Opere complete - Volumul 16

Omraam Mikhael Aivanhov, Hrani Yoga. Sensul alchimic si magic al nutritiei. Opere complete - Volumul 16
PRP: 28,35 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 24,10 lei
Diferență: 4,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

Cartea autorului Omraam Mikhael Aivanhov „Omraam Mikhael Aivanhov, Hrani Yoga. Sensul alchimic si magic al nutritiei. Opere complete - Volumul 16" de la editura PROSVETA

 "Lumea intreaga pune problema hranei pe primul loc, toti incearca sa rezolve mai intai aceasta problema, ei lucreaza si chiar se razboiesc pentru aceasta. Dar aceasta atitudine fata de hrana este totusi un impuls, o tendinta ce nu a patruns in domeniul constiintei  luminate. Numai  Stiinta Initiatica ne invata ca hrana, care este pregatita in laboratoarele divine cu o intelepciune inexprimabila, contine niste elemente magice capabile sa pastreze sau sa restabileasca sanatatea, nu numai fizica, ci si psihica. Pentru aceasta, este necesar sa cunoastem in ce conditii pot fi captate aceste elemente si ca mijlocul cel mai eficace este gandul. Da, fiindca gandul omului este capabil sa extraga din hrana niste particule subtile, luminoase, ce intra in constructia intregii sale fiinte si astfel, incet-incet, el se transforma.


   Cand o veti intelege, nutritia va deveni pentru voi un izvor de binefaceri si de minuni pentru ca, dincolo de simplul fapt de a va alimenta ca sa va mentineti in viata, i se vor adauga alte semnificatii, alte cunostinte, alte lucrari de infaptuit, alte scopuri de atins. in aparenta, voi va veti hrani ca intreaga lume si intreaga lume se va hrani ca voi, dar in realitate va exista o diferenta la fel de mare ca intre pamant si Cer." Omraam Mikhael Aivanhov


Cuprins:

Hrani yoga... 7
Prima inghititura - Importanta mestecarii si a respiratiei - Sa mancam in liniste, cu iubire si recunostinta, pentru a ne hrani diferitele noastre corpuri - Binefacerile unei yoga a nutritiei - Sa nu mancam pe saturate - Binecuvantarea hranei - Este esential sa stim sa mancam.

   Capitolul I... 27
Semnificatia si dimensiunea spirituala a nutritiei.

   Capitolul II... 31
I Meditatia dinaintea mesei - Linistea in timpul mesei; linistea si viata intensa - II Influenta cantecului asupra hranei - III A canta, a manca, a medita impreuna - IV Formule de pronuntat inainte si dupa masa - Iubirea Domnului este raspandita peste tot; atitudinea sfanta pentru a o capta si a gusta implinirea.

   Capitolul III... 45
Prima inghititura - Importanta inceputului.

   Capitolul IV... 51
I Nutritia in toate domeniile - Hrana cu carne si hrana vegetariana - Masacrarea animalelor si legea justitiei - II Impuritatile in planurile fizic si psihic - Puritatea: baza Invatamantului Fraternitatii Albe Universale - III Trebuie sa
evitam sa stam 13 la masa? - Numarul 13 - Despre sapun - Totul este numar - Binele si raul, lucrarea cu cele doua forte - Puritatea: conditia coborarii Duhului Sfant in noi - Adevarata putere a omului - Cercul magic.

   Capitolul V... 75
Hrana, o scrisoare de iubire trimisa de Creator - A manca in liniste pentru a auzi vocea hranei.

   Capitolul VI... 79
Importanta lucrarii spirituale; sa infaptuim aceasta lucrare cel putin in timpul meselor.

   Capitolul VII... 83
Sa profitam de mese pentru a invata stapanirea de sine si a ne, regasi calmul.

   Capitolul VIII... 87
I Masa, ceremonie magica si sacra - II Sa fim atenti la tot ceea ce facem; sa stim sa privim - III Sa consideram mesele ca o ocazie de a dezvolta inteligenta, iubirea si vointa.

   Capitolul IX... 99
I Sa nu mancam pe saturate - II Sa cunoastem masura in privinta hranei - Corpul astral - Sa ne gandim sa ne impartim fericirea - Felul in care mancam: calitate si cantitate - III Postul.

   Capitolul X... 115
Sa ne regasim sentimentul de incredere in Natura.

   Capitolul XI... 119
I Hrana ne pune in legatura cu universul - II Nutritia este o magie alba - Plantele, fructele sunt niste spirite venite sa se incarneze in materie - Sa stim sa lucram cu materia si spiritul.

   Capitolul XII... 129
I Sa mancam cu recunostinta; atitudinea sacra - II Recunostinta si un gand inalt ne permit captarea elementelor subtile continute in hrana - Raul sau binele pe care vi-l faceti voua insiva, il faceti deopotriva intregii omeniri - III Linistea in timpul meselor, formarea corpurilor subtile si a corpului de slava - IV Hrana si Ingerii celor 4 elemente; constructia corpurilor subtile si a corpului de slava - Purificarea, Ingerii celor 4 elemente - Formule pentru Ingerii celor 4 elemente.

   Capitolul XIII... 141
I Sa extragem energia solara condensata in hrana cu ajutorul gandului - Gandul este respiratia sufletului - Hrana este un razboi intre organism si alimente - II Omul isi formeaza corpurile cu ajutorul hranei ce o absoarbe - "Nu ceea ce intra in om este important, ci ceea ce iese din el" - Viata interioara este mai puternica decat hrana - III Adevarata medicina; sa ne bazam existenta pe legea iubirii - Sa acordam intaietate vietii - Sa cautam medicamentele in stare subtila - Sa stim sa ne pastram viata si sa o cheltuim numai in folosul intregii lumi - Un Maestru da materialele, iar discipolul infaptuieste lucrarea - Sa ne bazam numai pe propriile stradanii - Fiecare fiinta este un laborator farmaceutic.

   Capitolul XIV... 157
I Sa ne hranim prin piele - II Viata este constituita numai din schimburi - Sa ne hranim cu lumina, niste particule de soare -    III Sa stim sa ne hranim in toate planurile pentru a avea viata vesnica - Hrana fizica si hrana spirituala.

   Capitolul XV... 169
I Binecuvantarea hranei - II Sa oferim multa iubire hranei, pentru ca ea sa ni se deschida - III Sa imblanzim hrana ca sa ne-o facem prietena - Sa cautam viata in hrana - Panaceul universal - IV Exercitiu de facut inainte de a manca un fruct - Sa invingem inertia - Magie alba si magie neagra - Cel care stie sa manance va sti cum sa iubeasca.

   Capitolul XVI... 183
I Sa invatam sa extragem energiile din hrana - Nutritia: proces identic fisiunii atomului - Nutritia considerata din punct de vedere initiatic - II Spiritul trebuie sa participe la actul hranei - Vindecare: atotputernicia spiritului - III Semnificatia nutritiei: sa faca sa evolueze materia - Omul este responsabil de ceea ce lasa din el chiar la moartea sa - Sarcina discipolului: sa spiritualizeze si sa sublimeze intreaga creatie - Creatia, creaturile si Creatorul, toti se hranesc - Sa imprimam materiei pecetea spiritului - IV Corpul fizic trebuie sa devina capabil sa exprime calitatile spiritului - In functie de atitudinea noastra, hrana ni se inchide sau ni se deschide.

   Capitolul XVII... 205
I In iubire, ca si in cazul hranei, este necesar sa triem si sa spalam elementele - Un Maestru isi verifica discipolii prin incercari - Pentru a-L cunoaste pe Domnul si pentru a ne cunoaste Maestrul, trebuie sa ii iubim - Diferenta dintre un om obisnuit si un Initiat - Sa cautam scanteia divina la fiinte - Sa ne purificam si sa ne innobilam iubirea - Semnificatia marilor incercari - Nutritia in diferitele regnuri - II Sa intelegem nutritia pentru a rezolva toate problemele, inclusiv problema sexuala - Nutritia psihica si constructia corpurilor eteric, astral, mental - Legile nutritie in diferitele planuri - Sa cautam viata la fiinte, asa cum o cautam in hrana - Criteriu pentru a sti daca cineva se hraneste spiritual - III Nutritia ca iubire trebuie sa ne conduca pana la lumina - IV Sa invitam entitatile luminoase sa participe la toate mesele noastre -Legile conceptiei se regasesc in nutritie.

   Capitolul XVIII... 225
I Misterul Cinei de Taina, impartasania - II Nutritia, un simbol al lui Hristos - Cele 22 de elemente ale Cuvantului - "Daca nu mancati trupul Meu si nu beti sangele Meu..." - III Un exercitiu cand facem baie - Un exercitiu de facut pregatind hrana - Definitia si lucrarea unui adevarat preot - intr-o zi, fiecare va fi propriul sau preot - Adevarata impartasanie - Criteriu pentru a sti daca am mancat corect - Mancand in mod constient, obtinem niste puteri asupra materiei.


Anul aparitiei: 2017
Format: 14. 5x21cm
Nr. pagini: 248

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.