Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Semestrul al II-lea (Mirela Mihaescu)

Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Semestrul al II-lea (Mirela Mihaescu)
-8%
Preț: 13,80 lei
15,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Manualul de Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a integreaza intr-o maniera inovatoare si creativa continuturile matematice si pe cele specifice stiintelor naturii din programa scolara.

Manualul este alcatuit din doua volume (74 de pagini fiecare) structurate fiecare in cate sase unitati de invatare. Continutul vizeaza toate momentele invatarii: predare, consolidare, evaluare, ameliorare.

Matematica si explorarea mediului, pentru clasa a II-a ofera numeroase si variate contexte de invatare si exersare asigurand fiecarui elev instruire in propriul ritm, transformand elevul in subiect activ al invatarii.

Proiectele propuse pentru a fi realizate in grup sau individual contribuie, prin ancorarea acestora in realitatea de zi cu zi si prin modul in care sunt prezentate, la formarea competentelor sociale, de interevaluare si autoevaluare.

Ada si Matei insotesc elevul in aventura cunoasterii, creeaza motivatie pentru invatare si stimuleaza interesul pentru matematica si stiinte.

Varianta printata este atractiva, are un design modern si aerisit, adaptat varstei elevilor, un tipar de buna calitate. Varianta printata vine la pachet cu varianta digitala a manualului, disponibila pe CD-ul aferent fiecarui semestru. Manualul digital este creat avand la baza manualul tiparit, pastrand structura si elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei invatari complexe.

Varianta digitala este usor de utilizat si este conceputa astfel incat sa capteze atentia elevilor, sa le creasca interesul pentru lectia parcursa, ajutandu-i sa invete cu placere in clasa.

Varianta digitala contine:

    205 de imagini care pot sta la baza predarii
    62 de predari animate pentru lectii
    37 de jocuri educationale, jocuri de colorat, exercitii interactive etc.

Manualul Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a are la final o proba de evaluare care respecta structura testului aplicat la Evaluarea nationala pentru clasa a II-a.

Prin maniera atractiva, moderna si creativa in care este conceput, prin ancorarea in realitatile actuale ale societatii pe care copiii le agreeaza la aceasta varsta, manualul este un instrument de lucru foarte util.

Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a are un concept similar manualului Comunicare in limba romana pentru clasa a II-a – astfel, elevul va studia in aceeasi perioada o tema comuna pentru ambele discipline, pentru o experienta integrata de invatare.


Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel, Claudia Ionescu
Anul aparitiei: 2014
Manual aprobat M. E. N. 2014
Nr. de pagini: 74

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0374 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.