Manual pentru clasa a II-a, comunicare in limba romana - Semestrul al II-lea

Manual pentru clasa a II-a, comunicare in limba romana - Semestrul al II-lea
-8%
Preț: 13,80 lei
15,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Manualul de Comunicare in limba romana pentru clasa a II-a este realizat respectand noua programa scolara si abordare interdisciplinara. Este structurat in doua volume, fiecare avand cate 72 de pagini.

Manualul propune o invatare centrata pe elev, conceputa ca o experienta personala la care elevul este participant activ. Informatia oferita prin texte, suporturi vizuale si audio, resurse multimedia este relevanta pentru varsta elevilor.

Personajele Maia si Aris ii insotesc, sprijina si ghideaza pe elevi, implicandu-i in mod activ in invatare. Pentru o experienta de invatare completa, manualul acorda atentie procesului de evaluare, fiecare unitate continand probe de evaluare. In plus, sectiunile de evaluare permit elevului sa se auto-aprecieze cu ajutorul scalei de rezultat.

Manualul vizeaza dezvoltarea competentelor de comunicare in contexte autentice de viata, stimuland elevii sa intrebe, sa aiba initiativa, sa exprime idei.

Varianta printata este atractiva, are un design modern si aerisit, adaptat varstei elevilor, un tipar de buna calitate. Varianta printata vine la pachet cu varianta digitala a manualului, disponibila pe CD-ul aferent fiecarui semestru.

Manualul digital este creat avand la baza manualul tiparit, pastrand structura si elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei invatari complexe.

Varianta digitala este conceputa astfel incat sa capteze atentia elevilor, sa le creasca interesul pentru lectia parcursa, ajutandu-i sa invete cu placere in clasa.

Varianta digitala contine:

    102 imagini care pot sta la baza predarii
    63 de predari animate pentru lectii
    41 jocuri educationale, jocuri de colorat, exercitii interactive etc.

Cele doua versiuni: print si digital formeaza un intreg generand o experienta de invatare superioara.

Un punct forte pentru stimularea invatarii in maniera integrata conform programei scolare actuale il reprezinta faptul ca manualul Comunicare in limba romana pentru clasa a II-a are un concept similar manualului

Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a – astfel, elevul va studia in aceeasi perioada o tema comuna pentru ambele discipline, pentru o experienta integrata de invatare.

Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel
Anul aparitiei: 2014
Manual aprobat M. E. N. 2014
Nr. de pagini: 72

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0412 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.