Mari cronicari ai Moldovei - Miron Costin, Grigore Costin, Ion Neculce, Nicolae Costin

Mari cronicari ai Moldovei - Miron Costin, Grigore Costin, Ion Neculce, Nicolae Costin
PRP: 115,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 97,75 lei
Diferență: 17,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2003
Pagini: 1596
Categoria: Altele

DESCRIERE

Cartea autorului *** „Mari cronicari ai Moldovei - Miron Costin, Grigore Costin, Ion Neculce, Nicolae Costin" de la editura ACADEMIA ROMANA

Editia a adunat pentru prima data într-un singur volum scrierile istorice în limba româna ale celor mai reprezentative figuri de cronicari moldoveni.

Tomul cuprinde Letopisetul Tarii Moldovei de Grigore Ureche, Letopisetul Tarii Moldovei de la Aaron Voda încoace si De neamul moldovenilor de Miron Costin, Letopisetul Tarii Moldovei de la zidirea lumii pâna la 1601 de Nicolae Costin si O sama de cuvinte de Ion Neculce.

Nota stiintifica a editiei este sustinuta de un important glosar precum si de schite biobibliografice, alaturi de reperele istorico-literare.

Nr. de pagini: 1596
Anul aparitiei: 2003

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0770 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.