Vertij

Vertij
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 5336
Format: 11 x 17
Categoria: Altele

DESCRIERE

Vertij.
Carte-cult în Japonia, Vertij descrie povestea unui tânăr care suferă de una dintre cele mai ciudate maladii. El este hikikomori, adică unul dintre acei oameni care au renunţat complet la viaţa socială şi au ales să se retragă în singurătatea unei camere, asemenea unor pustnici moderni. Atunci când Taka moare pentru că pur şi simplu şi-a pierdut dorinţa de a trăi, sora lui, Yuki, începe o adevărată călătorie iniţiatică, încercând să înţeleagă boala fratelui său. Drumul ei o poartă spre orizonturi nebănuite şi femeia descoperă erotismul ca formă de răspuns la alienarea unei societăţi obsedate de pragmatism şi tehnologie.


Randy Taguchi

Biografie:

La sfârşitul anilor ´90, Randy Taguchi se remarcase drept una dintre autoarele cele mai citite pe... Internet. Site-ul ei avea peste 100 000 de vizitatori constanţi. Aşa a început una dintre cele mai impresionante poveşti de succes din lumea literară contemporană a Extremului Orient.

Romanul ei de debut Vertij i-a adus popularitatea în lumea întreagă. Rafinamentul, cruzimea şi erotismul care compun amprenta scrisului ei au făcut ca Randy Taguchi să devină atât un idol al tinerilor revoltaţi, cât şi o autoare respectată de cei mai versaţi dintre cititori. Vertij s-a bucurat de cronici entuziaste nu doar în revistele culturale, ci şi în paginile ziarelor de mare tiraj de pretutindeni. După scrierile lui Randy Taguchi s-au turnat deja trei filme, iar tirajele cărţilor sale în ţările europene şi în Statele Unite o desemnează drept unul dintre "brand"-urile cele mai reprezentative ale culturii nipone contemporane.

Bibliografie generala:

Randy Taguchi a publicat până în prezent 4 romane şi 21 de eseuri, fiecare dintre acestea urcând în topul bestseller-urilor din Japonia şi nu numai.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Altele - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0415 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.