Limba si literatura romana - Evaluare nationala actualizata 2015, in 45 de teste - Mihaela Cirstea

Limba si literatura romana - Evaluare nationala actualizata 2015, in 45 de teste - Mihaela Cirstea
-27%
Preț: 14,53 lei
19,90 lei (-26,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Lucrarea de fata isi propune sa vina in ajutorul absolventilor clasei a VIII-a, fiind un instrument de lucru util pentru verificarea, recapitularea si fixarea cunostintelor acumulate la limba si literatura romana.

Cele 45 de teste sunt concepute in conformitate cu programa pentru evaluarea nationala 2015 si urmeaza modelul stabilit de Centrul National de Evaluare si Examinare.

Pentru subiectele care vizeaza exprimarea corecta, creativitatea, capacitatea de argumentare si stapanirea unor concepte de teorie literara, autoarele sugereaza planuri de rezolvare, iar pentru altele sunt oferite solutii de raspuns.

Culegerea se adreseaza in egala masura elevilor, cadrelor didactice, dar si parintilor interesati de rezultatele obtinute de copiii lor in cadrul evaluarii nationale, facilitand succesul la examen.


ACTUALIZATA CONFORM ORDINULUI M.E.N. NR. 4431 DIN 29.08.2014
45 DE TESTE PROPUSE DUPA MODELUL ELABORAT DE M.E.N.
Autor: MIHAELA DANIELA CIRSTEA , ILEANA SANDA , CARMEN IOSIF , LAURA RALUCA SURUGIU , ALEXANDRA DRAGOMIRESCU


Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 192

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0512 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.