Limba si literatura romana clasa a X-a Teste initiale. Teste finale. Subiecte de teza

Limba si literatura romana clasa a X-a Teste initiale. Teste finale. Subiecte de teza
-27%
Preț: 14,53 lei
19,90 lei (-26,98%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

"Limba si literatura romana" ofera elevilor si profesorilor un auxiliar util, unitar, care poate fi folosit alaturi de manuale in procesul zilnic de invatare, atat in lucrul idividual, cat si la nivelul clasei. Avand o indelungata experienta didactica, autoarele au conceput materialul in concordanta cu programa scolara in vigoare, iar itemii nt formulati in acord cu cerintele standard de evaluare.

Culegerea cuprinde un numar generos de texte, diversificate din punct de vedere tematic si ca tip de scriitura, care pot fi studiate de elevi, fie impreuna cu profesorii entru fixarea cunostintelor, fie individual pentru obtinerea performantei. Acestora li se adauga exercitii variate de vocabular si de intelegere a textelor la nivel stilistic si ieatic, cu grad diferit de complexitate, modele de teste initiale si finale, propuneri de subiecte pentru teza. Cu siguranta, profesorul de limba si literatura romana va gasi in aceasta lucrare resurse bogate pentru derularea optima a activitatii de invatare-evaluare, iar elevii se pot autoevalua prin parcurgerea testelor propuse.

Numar pagini: 120
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.3477 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.