Limba si Literatura Romana, clasa a V-a (unitati de invatare, teste initiale si finale, propuneri de subiecte pentru teza, teste de autoevaluare)

Limba si Literatura Romana, clasa a V-a (unitati de invatare, teste initiale si finale, propuneri de subiecte pentru teza, teste de autoevaluare)
-27%
Preț: 13,80 lei
18,90 lei (-26,98%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Lucrarea de fata ofera elevilor si profesorilor un auxiliar util, unitar, care poate fi folosit alaturi de manuale in procesul de invatare de zi cu zi, pentru ca reprezinta un instrument constant de lucru atat individual, cat si la nivelul clasei. Avand o bogata experienta didactica, autoarele si-au conceput materialele in concordanta cu programele scolare in vigoare, iar itemii sunt formulati in acord cu cerintele standard de evaluare.

Caietul cuprinde un numar generos de texte, diversificate din punct de vedere al tematicii si al tipului de scriitura, care pot fi lucrate de elevi fie impreuna cu profesorii lor pentru fixarea cunostintelor, fie individual pentru obtinerea performantei. Lor li se adauga variate exercitii de gramatica, cu grad diferit de complexitate, modele de teste initiale si finale, propuneri de subiecte de teze. Astfel, profesorul de limba si literatura romana poate gasi in acest caiet de exercitii resurse bogate pentru activitatea la clasa si pentru conceperea testelor de evaluare, iar elevii pot sa se autoevalueze dupa incheierea unor unitati de invatare sau la finalul semestrului/anului scolar.

Autor: MIHAELA DANIELA CIRSTEA, IOANA HRISTESCU, CARMEN IOSIF, ADINA PAPAZI, LAURA RALUCA SURUGIU 
Format: 20, 5x26 cm
Numar pagini: 192
Aparitie: 2013
LIMBA SI LITERATURA ROMANA CLASA a V-a
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0428 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.