Dimitrie Cantemir - Opere fundamentale, volumul I (Divanul. Istoria ieroglifica. Hronicul vechimei a romano-moldo-vlahilor)

Dimitrie Cantemir - Opere fundamentale, volumul I (Divanul. Istoria ieroglifica. Hronicul vechimei a romano-moldo-vlahilor)
PRP: 110,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 104,50 lei
Diferență: 5,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2003
Pagini: 1654
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Cartea autorului Dimitrie Cantemir „Dimitrie Cantemir - Opere fundamentale, volumul I (Divanul. Istoria ieroglifica. Hronicul vechimei a romano-moldo-vlahilor)" de la editura EDITURA ACADEMIEI ROMANE

"Dimitrie Cantemir, contemporanul lui Leibnitz, e un fel de Leibnitz al nostru, de o multilateralitate in adevar uimitoare in activitatea lui stiintifica, literara, artistica, politica...

Cantemir  intaiul spirit al nostru de dimensiuni in adevar europene. De personalitatea lui - intre cele mai interesante ale veacului aici in Rasarit- s-a interesat un Voltaire, care, se presupune, intentiona sa scrie un studiu despre marele si ciudatul domnitor al Moldovei."


Nr. de pagini: 1654
Anul aparitiei: 2003

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0979 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.