Aplicatii ale aditivilor si ingredientelor in industria alimentara

Aplicatii ale aditivilor si ingredientelor in industria alimentara
-10%
Preț: 66,15 lei
73,50 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Aplicatii ale aditivilor si ingredientelor in industria alimentara de Constantin Banu. Folosirea aditivilor in productia de alimente trebuie sa aiba in vedere, in primul rand protectia consumatorului sub aspectul sanatatii acestuia. Abuzul in folosirea aditivilor nu este numai o problema de incalcare a legii, ci si o lipsa de morala si de respect fata de consumatori, care trebuie sanctionata cu toata severitatea permisa de lege. In plus, producatorii de alimente au obligatia sa tina seama de faptul ca unele produse alimentare trebuie sa fie libere de aditivi (produsele alimentare neprelucrate si unele produse alimentare cu destinatie speciala). Lucrarea de fata isi propune sa prezinte cat mai detaliat toate aspectele folosirii aditivilor si ingredientelor in industria alimentara, mai ales avand in vedere comercializarea pe piata romaneasca, de catre numeroase firme, a unui sortimentaj foarte variat de aditivi chimici, biochimici, biologici si ingrediente.

Anul: 2010
Pagini: 877
Format: 17x29

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0421 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.