Whisky in productie casnica

PRP: 14,60 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 11,10 lei
Diferență: 3,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Peter Jager
Editura: M.A.S.T.
Anul publicării: 2008
Categoria: Gastronomie
DESCRIERE
Whisky in productie casnica
In prima parte a cartii autorul, un specialist recunoscut, descrie sortimentele de whisky existente si vorbeste despre originea si deosebirea lor, dar si despre metodele diferite de preparare. A doua parte ofera un ghid exact, care poate fi folosit de orice producator domestic de rachiu, pentru prepararea de whisky.
Introducere; Isotria whisky-ului; Tipuri de whisky si originea lor;
Producerea de malt Whisky, Grain Whisky, dar si Bourbon si Rye Whisky;
Prepararea whisky-ului in casa; Legislatie, Apa; malt; Decoct; Distilare; Depozitare; Obiceiuri comportamentale de consum;
Cuprins
Introducere
Istoria whisky-ului
Tipuri de whisky si originea lor
Producerea de Malt Whisky, Grain Whisky, dar si Bourbon si Rye Whisky
Prepararea whisky-ului in casa
Legislatie
Apa
Malt
Decoct
Distilare
Depozitare
Obiceiuri contemporane de consum
Informatii suplimentare despre whisky
Bibliografie
Format: A5
Autor: Peter Jager
Anul aparitiei: 2008
Numar de pagini: 108
In prima parte a cartii autorul, un specialist recunoscut, descrie sortimentele de whisky existente si vorbeste despre originea si deosebirea lor, dar si despre metodele diferite de preparare. A doua parte ofera un ghid exact, care poate fi folosit de orice producator domestic de rachiu, pentru prepararea de whisky.
Introducere; Isotria whisky-ului; Tipuri de whisky si originea lor;
Producerea de malt Whisky, Grain Whisky, dar si Bourbon si Rye Whisky;
Prepararea whisky-ului in casa; Legislatie, Apa; malt; Decoct; Distilare; Depozitare; Obiceiuri comportamentale de consum;
Cuprins
Introducere
Istoria whisky-ului
Tipuri de whisky si originea lor
Producerea de Malt Whisky, Grain Whisky, dar si Bourbon si Rye Whisky
Prepararea whisky-ului in casa
Legislatie
Apa
Malt
Decoct
Distilare
Depozitare
Obiceiuri contemporane de consum
Informatii suplimentare despre whisky
Bibliografie
Format: A5
Autor: Peter Jager
Anul aparitiei: 2008
Numar de pagini: 108
OPINIA CITITORILOR