Virginia Evans, Curs limba engleza Access 3 Manualul elevului pentru clasa a VII-a (nivel pre-intermediate)

Virginia Evans, Curs limba engleza Access 3 Manualul elevului pentru clasa a VII-a (nivel pre-intermediate)
PRP: 51,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 46,92 lei
Diferență: 4,08 lei
Disponibilitate: IN STOC
Timp estimat de procesare: 1 zi lucratoare
Anul publicării: 2010
Categoria: Limba Engleza

DESCRIERE

Cartea autorului Virginia Evans „Virginia Evans, Curs limba engleza Access 3 Manualul elevului pentru clasa a VII-a (nivel preintermediate)" de la editura EXPRESS PUBLISHING

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel gimnazial-clasa a VII-a, este structurat in 10 module, organizate tematic, fiecare incluzand 6 unitati de invatare.


Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, texte din surse contemporane, exercitii ce stimuleaza comunicarea, sectiuni de redactare si de pronuntie etc.
Fiecare unitate se incheie cu realizarea unui proiect care poate consta intr-o activitate de redactare sau de scriere a unui email, de desenat, de navigare pe internet, de alcatuire a unui poster, a unui joc, a unui chestionar etc. Fiecare modul se incheie cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul unitatilor de invatare ce contin informatii de cultura generala din universul anglofon si a unitatilor crosscurriculare din cadrul fiecarui modul. Sunt incluse cantece, glume si jocuri, precum si sectiuni de teorie si exemple din gramatica limbii engleze si o lista de
cuvinte noi al caror rol este de a incuraja si motiva in procesul de invatare a limbii engleze. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul B1, si se adreseaza atat elevilor de clasa a VII-a, cat si adultilor, nivel pre-intermdiar.


Autori: Virginia Evans, Jenny Dooley
Nivel: Pre-Intermediate
CEF Level: B1

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0747 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.