Viorel Terzea, Noul Cod al insolventei. Adnotat cu doctrina, jurisprundenta si explicatii

Viorel Terzea, Noul Cod al insolventei. Adnotat cu doctrina, jurisprundenta si explicatii
-10%
Preț: 76,50 lei
85,00 lei (-10%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Cod

DESCRIERE

Lucrarea isi propune sa contribuie la o cunoastere aprofundata a dispozitiilor noului Cod al insolventei, prin prezentarea sistematizata a unor solutii jurisprudentiale de referinta care, desi au fost pronuntate sub incidenta Legii nr. 85/2006, isi pastreaza actualitatea si sub incidenta noii reglementari, avand in vedere ca noua lege preia o parte substantiala din dispozitiile vechii legi.

Autorul realizeaza o selectare riguroasa a practicii judiciare, acordandu-se prevalenta hotararilor judecatoresti pronuntate in perioada 2011-2014 si care au conturat anumite directii de interpretare a normelor Legii insolventei, interpretari care isi pastreaza actualitatea si in prezent. Totodata, sunt prezentate si extrase din articole de specialitate prin care se realizeaza o analiza detaliata a anumitor dispozitii ale legii insolventei. Un element aparte este dat de faptul ca in lucrare sunt selectate si prelucrate hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene, menite sa contureze modalitatea de interpretare a dispozitiilor legale privind insolventa societatilor de asigurari si insolventa transfrontaliera.

Toate aceste categorii de informatii sunt grupate pe fiecare articol din noul Cod al insolventei, creand o structura complexa, dar utila oricarui practician in domeniu.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0708 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.