Valoarea justa. Concept contabil

Valoarea justa. Concept contabil
-5%
Preț: 40,85 lei
43,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Lucrarea Valoarea justa - concept contabil isi propune sa clarifice continutul, respectiv principiile si tehnicile de evaluare a activelor si datoriilor entitatilor atunci cand acestea sunt prezentate in situatiile financiare. Are caracter conceptual si tehnic in acelasi timp, acoperind domeniul contabilitatii si al evaluarii proprietatilor. Se adreseaza atat mediului academic, studenti si profesori, cat si practicienilor contabili, evaluatori si auditori.
    Prezinta aplicatiile valorii juste in contextul standardelor de contabilitate internationale (IFRS), al standardelor de evaluare internationale (IVS) si a reglementarilor contabile din Romania. Alaturi de interpretarea acestor norme, contine exemple practice si studii de caz utile celor care estimeaza valori curente pentru recunoasterea in contabilitate. Ajuta intelegerii metodelor de evaluare a activelor si intreprinderilor, precum si a diferitelor tipuri de valori folosite in practica, cum sunt: valoare de piata, valoare de utilizare, cost de inlocuire, valoare de realizare, valoare recuperabila.
    Ofera solutii de evaluare a proprietatilor imobiliare, activelor intangibile, stocurilor, datoriilor, respectiv a cazurilor speciale cum sunt combinarile de afaceri sau grupurile de active disponibile pentru vanzare.An aparitie 2009
Nr. de pagini: 354
Format 17x24 cm

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0444 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.