Uniunea Europeana. Institutii. Mecanisme, editia a III-a

Uniunea Europeana. Institutii. Mecanisme, editia a III-a
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 2 - 4 zile lucratoare
ISBN: 978-973-115-069-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 168
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Uniunea Europeana. Institutii. Mecanisme, editia a III-a

Prezentare:

Aderarea României în Uniunea Europeană ca membru cu drepturi depline impune cu necesitate familiarizarea publicului român cu specificul mecanismelor de decizie europene.

Lucrarea „Uniunea Europeană: instituţii şi mecanisme” tratează succint premisele şi evoluţia integrării europene, instituţiile comunitare europene, modul lor de funcţionare, precum şi viitorul Europei unite, fiind destinată atât studenţilor şi masteranzilor de la specializarea Administraţie publică a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, altor studenţi interesaţi, cât şi publicului larg, dornic să cunoască istoria, realităţile şi tendinţele evolutive ale Uniunii Europene.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0399 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.