Tratat de dreptul afacerilor. Persoanele juridice (Volumul I)

Preț: 85,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Lucrarea Persoanele juridice reprezinta primul volum al unui tratat de dreptul afacerilor, materie relativ noua in Romania si intr-o continua dinamica. Urmatoarele cinci volume vor trata contractele comerciale, procedura insolventei, dreptul fiscal si procedural fiscal, dreptul penal al afacerilor si dreptul afacerilor internationale.
Toate volumele vizeaza, in principal, asa cum se poate observa cu usurinta din prezenta lucrare, un public mai putin familiarizat cu notiunile juridice, respectiv oameni de afaceri, intreprinzatori si, nu in ultimul rand, studentii de la facultatile cu profil economic. Si aceasta, intrucat limbajul folosit este mai usor accesibil publicului larg decat orice alta lucrare de drept, iar exemplele date, acolo unde s-a considerat necesar, sunt de natura sa lamureasca pe deplin cititorul cu privire la chestiunea in discutie.
Raportat insa la volumul de informatie si la modul de abordare a tematicii, lucrarea este, in mod evident, un instrument mai mult decat suficient si pentru studentii de la facultatile de drept, avocati, consilieri juridici si, in general, pentru specialistii din domeniul juridic.

Gabriel Tita-Nicolescu - licentiat in economie si doctor in drept la Universitatea Bucuresti - este cadru didactic universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov. Este autor al mai multor carti de specialitate si al mai multor articole aparute la edituri si in reviste de referinta in domeniul juridic.
In acelasi timp, autorul este si un practician al dreptului, profesand avocatura, in special in domeniul litigiilor de afaceri si de contencios fiscal; experienta in domeniul litigiilor comerciale este confirmata si de calitatea sa de arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie Brasov.Autor: Gabriel Tita-Nicolescu
Nr pagini: 504
ISBN: 973191154-5
Anul aparitiei: 2009

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.3391 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.