Tratat de drept procesual civil. Editia 5

Tratat de drept procesual civil. Editia 5
-20%
Preț: 143,20 lei
179,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Noua editie a Tratatului de drept procesual civil isi propune, ca si cele precedente, o actualizare legislativa, doctrinara si jurisprudentiala fireasca, indispensabila pentru orice lucrare didactica si stiintifica. Un obiectiv major a celei de-a V-a editii este reprezentat de necesitatea unor abordari sintetice privitoare la principiile si institutiile fundamentale preconizate de viitorul Cod de procedura civila.

Detalii: Tratat de drept procesual civil. Editia 5.
Publicarea Proiectului Codului de procedura civila a trezit deja un interes deosebit din partea teoreticienilor si practicienilor dreptului, materializat in numarul semnificativ de studii si articole publicate in revistele de specialitate. Tratatul pe care il oferim cititorilor, in prima parte a acestui an, nu-si propune sa dea„solutii” definitive unor dispute sau controverse doctrinare, ci doar sa ofere lectorilor sai - studenti, teoreticieni si practicieni ai dreptului - o perspectiva de ansamblu asupra principalelor inovatii ale viitoarei noastre legislatii procesual civile.
Nadajduim ca o atare abordare va constitui un imbold si pentru alti autori in directia aprofundarii cercetarilor asupra institutiilor prefigurate de Proiectul Codului de procedura civila, iar pentru studenti un reper semnifi-cativ in inevitabilele lor demersuri pentru cunoasterea temeinica a viitoarei noastre legislatii in domeniu.


Data aparitiei: 16 Mar 2010
Nr pagini : 1216

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0436 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.