Tranzactii internationale. Ghid practic de modele si documente (2009)

Preț: 78,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Acest ghid practic al tranzactiilor internationale investigheaza o tema majora si de mare actualitate, si anume documentele utilizate in contractarea si derularea contractelor de export-import.
Caracterul de instrument practic de lucru rezulta din structura pe capitole, autorii considerand ca prin urmarirea fazelor cronologice ale operatiunilor de contractare si derulare se simplifica substantial documentarea celor care au tangenta cu acest domeniu.
Lucrarea este prima de acest gen din literatura de specialitate de dupa 1990 si prezinta– bazandu-se pe experienta practica si teoretica a autorilor– studii de caz, documente utilizate incepand cu faza de promovare a exporturilor, negocierea, contractarea, derularea operatiunilor (pe modalitati de transport, asigurare, tehnica platilor, vamuire), ca si aspectele legate de INTRASTAT.
Din punct de vedere practic, acest ghid a fost elaborat in concordanta cu legislatia UE, respectiv cu documentele cerute de aceasta.

Autori: Gheorghe Caraiani, Valeriu Potecea
Anul aparitiei: 2009
Nr pagini: 608

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.3673 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.