Teste grila pentru examenul de licenta si pentru admitere in magistratura, avocatura si alte profesii juridice. Editia a III-a, revizuita.

Teste grila pentru examenul de licenta si pentru admitere in magistratura, avocatura si alte profesii juridice. Editia a III-a, revizuita.
-15%
Preț: 38,25 lei
45,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Este cunoscut faptul ca in majoritatea facultatilor de drept din tara noastra, una dintre probele examenului de licenta consta in testul grila care cuprinde un numar de intrebari realizate de catre examinatori in baza normelor din C. pen., C. civ., C. pr. pen. si C. pr. civ. Tot astfel se procedeaza si la examenul de admitere in Institutul National al Magistraturii, ori cu prilejul concursurilor de angajare pentru avocati, notari, ori consilieri juridici. In decursul anilor s-a constatat ca sunt inca prea multi candidati care se prezinta la aceste examene si care intampina greutati in a formula raspunsurile corecte la intrebarile cu care se confrunta. Sigur ca, o parte insemnata a insuccesului lor se datoreaza putinelor cunostinte pe care unii le acumuleaza in anii de studiu universitari, precum si faptului ca legislatia civila si penala a suportat numeroase modificari in ultimii cinci ani. Intrebarile si testele grila prezentate in aceasta lucrare, nu pot inlocui studiul individual al legislatiei si literaturii de specialitate, dar ajuta efectiv pe cei care sustin asemenea examene. In primul rand, ei sunt pusi in situatia de a cunoaste cum pot fi formulate numeroasele intrebari in baza textelor juridice, din cele patru coduri si care sunt raspunsurile corecte. In al doilea rand, intrebarile sunt formulate in baza legislatiei civile si penale, cu toate modificarile ce s-au efectuat de legiuitor, pana la data de 1 martie 2008. Autorii sunt incredintati ca aceasta lucrare constituie un instrument util tuturor studentilor si absolventilor facultatii de drept, cat si alte categorii de cititori interesati, care au tangenta sau preocupari directe in domeniul juridic. Autorii

Despre autor

Valerica Lazar
Veronica Stoica
Florea Magureanu
Violeta AsadiAnul publicarii: 2010
Pagini: 456
Editia: III

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0491 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.