Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice - Drept civil. Explicatii ale variantelor de raspuns (Florin Motiu)

Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice - Drept civil. Explicatii ale variantelor de raspuns (Florin Motiu)
-15%
Preț: 40,80 lei
48,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Categoria: General

DESCRIERE

Realizata de un colectiv de autori cu mare experienta, format din judecatori, formatori ai Institutului National al Magistraturii, cadre didactice ce predau la facultati de drept din tara si specialisti din cadrul Ministerului Justitiei, lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice este utila nu numai candidatilor la concursul de admitere in magistratura, ci si studentilor facultatilor de drept, pentru examenul de licenta, sau absolventilor facultatilor de drept, pentru examenele de admitere in alte profesii juridice.

Ineditul lucrarii Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice consta in aceea ca variantele de raspuns sunt insotite si de explicatii ale autorilor, precum si de trimiteri la textele legale sau la lucrarile din doctrina relevante, astfel incat cei interesati sa inteleaga optiunile autorilor.

La elaborarea lucrarii Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice s-a avut in vedere tematica la disciplina Drept civil, elaborata de Institutul National al Magistraturii pentru concursul de admitere in magistratura din august-octombrie 2014 si aprobata de Consiliul Superior al Magistraturii. M

Nr. de pagini: 350
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - General

Created in 0.0446 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.