Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Drept procesual penal. Conform noului Cod de procedura penala (Mihai Olariu si Catalin Marin)

Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Drept procesual penal. Conform noului Cod de procedura penala (Mihai Olariu si Catalin Marin)
-15%
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Categoria: General

DESCRIERE

Lucrarea Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura vine in intampinarea absolventilor facultatilor de drept care se pregatesc pentru participarea la examenele de admitere in magistratura si avocatura. Fiind ganditǎ astfel, lucrarea de fatǎ cuprinde analiza prevederilor legale procesual penale in vigoare de la 1 februarie 2014, astfel incat continutul volumului este indispensabil tuturor juristilor si in special celor care vor lua parte la examenele de admitere si de definitivare in profesie.

Structura lucrǎrii Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura corespunde tiparului fixat de Institutul National al Magistraturii, respectiv, Institutul National pentru Pregǎtirea si Perfectionarea Avocatilor pentru tematica examenelor organizate de cǎtre cele doua institute, oferindu-vǎ posibilitatea de a vǎ testa cunostintele cu privire la materia dreptului procesual penal.

Lucrarea Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura cuprinde aproximativ 1000 de teste grilǎ conform Noului Cod de procedurǎ penalǎ– atat partea generalǎ, cat si partea specialǎ. In scopul de a favoriza intelegerea materiei, rǎspunsurile testelor grilǎ propuse sunt insotite de explicatii apte sǎ evidentieze mecanismul de solutionare a acestora, in comparatie cu prevederile Codului de procedurǎ penalǎ din 1968.

De asemenea, volumul cuprinde anexe cu subiectele examenelor de admitere la Institutul National al Magistraturii si in profesia de avocat, in materie procesual penalǎ, in perioada 2011-2013.


Data aparitiei: Iulie 2014
Format: Academic
Pagini: 240

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0429 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.