Teste de matematica pentru Simularea Evaluarii Nationale la clasa a VII-a - Avizat M. E. N.

Teste de matematica pentru Simularea Evaluarii Nationale la clasa a VII-a - Avizat M. E. N.
-23%
Preț: 12,32 lei
16,00 lei (-23%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 120

DESCRIERE

Cartea autorului Anton Negrila „Teste de matematica pentru Simularea Evaluarii Nationale la clasa a VII-a - Avizat M. E. N." de la editura PARALELA 45

 

Simularea examenului de Evaluare Nationala, sustinuta de elevii clasei a VII-a, reprezinta un reper important in parcursul scolar al acestora, deoarece ii familiarizeaza cu rigorile examenului si le ofera o imagine clara a nivelului real de pregatire atins la disciplina respectiva.

Aceasta lucrare se adreseaza elevilor clasei a VII-a, care doresc sa aprofundeze si sa consolideze continuturile prevazute de programa scolara pentru disciplina Matematica, in vederea Simularii examenului de Evaluare Nationala.

Culegerea de fata ofera posibilitatea recapitularii materiei prin intermediul a 45 de teste de matematica realizate dupa modelul M. E. N. si insotite de solutii. Exercitiile si problemele propuse au fost atent selectate si gradate ca dificultate, pentru a fixa continuturile teoretice si pentru a crea competentele necesare rezolvarii subiectelor. Prin parcurgerea atenta a exercitiilor si problemelor propuse, elevii isi pot verifica stadiul de pregatire in vederea Simularii examenului de Evaluare Nationala si pot actiona pentru remedierea eventualelor lipsuri in cunostintele dobandite anterior.

O culegere utila tuturor celor care doresc sa se pregateasca atat pentru Simularea Evaluarii Nationale, cat si pentru examenul propriu-zis!

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0721 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.