Teoria si metodologia instruirii. Teoria si metodologia evaluarii. Repere si instrumente didactice pentru formarea profesorilor

Teoria si metodologia instruirii. Teoria si metodologia evaluarii. Repere si instrumente didactice pentru formarea profesorilor
-25%
Preț: 22,50 lei
30,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 216
Categoria: Pedagogie

DESCRIERE

Lucrarea,, Teoria si metodologia instruirii. Teoria si metodologia evaluarii" se adreseaza tuturor celor care urmeaza programe didactice de formare initiala si continua, propunand suporturi practic-actionale, metodologice si, deopotriva, elemente de fundamentare teoretica pentru demersurile de (auto) instruire la disciplinele pedagogice sau pentru demersurile didactice intreprinse de practicieni.

Din dorinta de a se asigura caracterul operational al acestei lucrari, in prezentarea didactica a temelor pedagogice selectate s-a optat pentru o structura algoritmica alcatuita din:

  • obiectivele/competentele vizate prin studiul temei
  • termenii si sintagmele-cheie
  • suportul teoretic
  • organizatorii cognitivi/schemele prin care sunt esentializate si explicitate continuturile
  • sarcini de reflectie si exercitii aplicative
  • sugestii pentru luarea notitelor
  • recomandari bibliografice pentru studiul individual.ISBN: 978-973-47-3032-2

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0417 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.