Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa. Manual prntru clasa a X-a - Domeniul pregatirii de baza: Industrie Alimentara

Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa. Manual prntru clasa a X-a - Domeniul pregatirii de baza: Industrie Alimentara
-15%
Preț: 20,39 lei
23,99 lei (-15,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele

DESCRIERE

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.




Numar pagini: 80
Anul aparitiei: 2012
Autori: Ana Daniela Cristea, Iuliana Leustean, Mihaela Gheorghiu, Carmen Popescu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.2186 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.