Tainele vietii - Sexuale

Tainele vietii - Sexuale
-22%
Preț: 22,62 lei
29,00 lei (-22%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Iubire & sex

DESCRIERE

Tainele vietii - Sexuale. Iubirea cucereste lumea, iar sexul o stapaneste.

- Tainele vietii sexuale
- Secretele de alcov
- Cum sa ajungi sa faci dragoste foarte bine
- Medicina naturala a bolilor care produc disfunctii sexuale
- Iubire, pacere si ratiunea de a trai
- Viata intima te invita la cunoasterea fericirii
- Viata sexuala, elixirul sanatatii


"In gradina Naturii, floarea cea mai aleasa este insusi OMlJL si la om, frumusetea spiritului sau" da o definitie fiintei umane, scriitorul roman, Ion Agarbiceanu. Petre Andrei, un alt roman celebru atentioneaza:"Toti oamenii tind catre fericire, dar nu toti o concep la fei". Fericirea reprezinta o stare de satisfactie deplina a individului si o implinire a lui. Fericirea nu vine de la sine ... Pentru a fi felicit, este necesar sa lupti si sa poti a o obtine. Pentru a fi fericit trebuie sa reusesti sa Imbini trei elemente fundamentale ale vietii pe care o traiesti: iubirea, placerea si ratiunea.

Dragostea este izvorul vietii, placerea da existentei farmec si bucurie, iar ratiunea nu face decat sa imbine fericit iubirea si placerea. Din experienta cotidiana, istoria demonstreaza ca fiinta umana, lovita permanent de furtunile vietii si de incercarile cele mai diverse ale existentei sale, stie ca nu poate trai decat clipe de fericire si ca este condamnata sa le pretuiasca pe acestea ca satisfactii ale momentului. Iubirea si viata intima dau omului bucuria clipei, satisfactia momentului, creand sarea si piperul intr-o existenta tema, cenusie, monotona, plictisitoare. Fericirea este atat de rara, ca nu stii niciodata daca o vei mai intalni. Tot ceea ce este viu in Univers, este creat prin armonia dintre Vin si Yang. Femininul apartine Yin-ului, iar masculinul Yang-ului. Iubirea da fiintei·umane clipe de fericire si acestea au c valoare inestmabila pentru fiecare om in parte. Dragostea aduce omului sanatate, vitalitate, armonie intre fizic si psihic, satisfactie si longevitate.

De fapt, iubirea adevarata aduce psihic si fizic, armonie interioara, comunicare Intre Vin si Yang realizand satisfactia si placerea simturilor. Dragostea loveste ca fulgerul si cotropeste intreaga fiinta umana. Analizand fenomenul, Stendhal in cartea sa"Despre iubire" arata ca dragostea este o fixatie progresiva a bucuriei pe car-e o manifesta un individ in relatia cu alta persoana. Iubirea constituie, asa cum arata Nietzsche si Schopenhauer, ,,0 capcana Intinsa individului pentru perpetuarea speciei". Dorinta de a iubi si a fi iubit, sunt manifestari norma le ale fiecar-ei fiinte umane si nu numai.

Principiul iubirii sta la baza existentei vietii pe Terra. Iubirea este un elixir miraculos care face sa se inflacareze sufletul omului, Ii da emotii si pasiuni, ii tulbura existenta si Ii schimba comportamentul Dragostea deschide larg portile drumului spre fericire. Sentimentul adoratiei pentru persoana iubita constituie combustibilul care aprinde sufletul omului, il incendiaza plenar si-i creeaza sentimente alese, vise si sperante, ii stameste pasiuni si comportamente incredibile, Fara iubire, fara Eros, rasa omeneasca s-ar stinge.


Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 383 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Tainele vietii - Sexuale

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0460 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.