Standarde Internaţionale de Raportare Financiară - Ghid practic 2007

Standarde Internaţionale de Raportare Financiară - Ghid practic 2007
Preț: 119,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 572
Format: 20,5 x 29,5 cm

DESCRIERE

Standarde Internaţionale de Raportare Financiară - Ghid practic 2007.

Această publicaţie sintetizează fiecare IFRS şi IAS, astfel încât managerii şi analiştii să poată obţine, într-un interval minim de timp, o înţelegere de bază, cuprinzătoare, a aspectelor cheie.

Fiecare capitol sintetizează şi explică pe scurt câte un IFRS nou sau revizuit, aspectul sau aspectele pe care le abordează standardul, conceptele fundamentale cheie, tratamentul contabil adecvat şi cerinţele aferente de prezentare şi descriere. Textul acoperă, de asemenea, aspecte de analiză financiară şi interpretare, pentru o mai bună demonstrare a efectului potenţial al standardelor de contabilitate asupra deciziilor de afaceri.

Exemplele simple cuprinse în cea mai mare parte a capitolelor ajută şi mai mult la clarificarea lucrării de faţă. Nădăjduim că această abordare, pe lângă faptul că se constituie într-un material de referinţă la îndemâna practicienilor, va ajuta unii nespecialişti să scape de tensiunea pe care o încearcă atunci când se confruntă cu decizii de afaceri influenţate de noile reguli. Cartea ar trebui, de asemenea, să ajute organele naţionale de reglementare la compararea IFRS-urilor cu practicile specifice fiecărei ţări, încurajând astfel o adoptare locală chiar şi mai răspândită a acestor standarde internaţionale acceptate deja pe scară largă.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1235 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.