Societatea comerciala. Contracte, Cereri, Actiuni

Societatea comerciala. Contracte, Cereri, Actiuni
-15%
Preț: 59,50 lei
70,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Editura Universitara lanseaza colectia „Ghid juridic practic”, in cadrul careia se inscrie seria lucrarilor aplicative pentru uzul tuturor categoriilor de juristi (avocati, consilieri juridici, jurisconsulti si nu numai), al studentilor in drept si al celor de la facultatile de stiinte economice, al intreprinderilor…
 
Prezenta lucrare, elaborata sub semnul etapelor pe care le parcurge, in evolutie, o societate comerciala indiferent de profil - usureaza considerabil consultarea ei. Iar daca in succesiune logica, bine conceputa, contractul comercial este alternat, cu toate genurile de cereri si actiuni posibile in justitie, intareste convingerea ca facilitatile pe care le ofera aceasta lucrare de anvergura in literatura de specialitate, sunt de bun augur.
 
Dar, ceea ce mai trebuie subliniat, este faptul ca in multitudinea actelor juridice infatisate in aceasta lucrare, numeroase cereri si actiuni in justitie poarta pecetea ineditului, iar un numar important de contracte supun atentiei teoreticienilor si practicienilor stiintei juridice propuneri de„lege ferenda” pledand pentru„igienizarea" textelor si inlaturarea„clauzelor” stufoase si evident inutile.
 
Editura Universitara considera ca lucrarea se recomanda si prin prezenta in„genericul” ei a unor personalitati consacrate in materie.

Despre autor

Iosif Robi Urs
Carmen Todica
Chiriac ManusarideAnul publicarii: 2008
Pagini: 756
Editia: I

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0424 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.