Sistemul managementului ecologic - Arcadie Capcelea

Sistemul managementului ecologic - Arcadie Capcelea
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 260
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Lucrarea abordeaza managementul ecologic (ME) din perspectiva holistica, adica in calitatea lui de ansamblu sau de sistem unitar.

Autorul descrie diversitatea formelor institutionale ale ME si functionarea lor in contextul evolutiei managementului public, defineste notiunea de politica ecologica, identifica tendintele acesteia in conditiile transformarilor sociale si ale proceselor actuale de globalizare, expune principiile de baza ale planificarii ecologice, inclusiv prevederile formulate in documentele politicii ecologice.

Un capitol special este dedicat instrumentelor politicii ecologice, problemelor cu privire la asigurarea informationala a ME si la conformarea activitatii umane cu politicile, legislatia si standardele ecologice in vigoare.

Nr. de pagini: 260
Anul aparitiei: 2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0376 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.