Sisteme de transmitere a miscarii. Manual pentru clasa a XI-a (Ruta directa) si clasa a XII-a (Ruta progresiva)

Sisteme de transmitere a miscarii. Manual pentru clasa a XI-a (Ruta directa) si clasa a XII-a (Ruta progresiva)
-30%
Preț: 11,19 lei
15,99 lei (-30,02%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Altele

DESCRIERE

Lucrarea trateaza elementele specifice materiei: organe de masini si transmisii mecanice, in conformitate cu programa analitica in vigoare, pentru licee tehnologice, profil tehnic, clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva.

Abordarea temelor cuprinde factorii recomandati la realizarea procesului de formare a deprinderilor practice: obiective, continut, conditii materiale, metode didactice, metode si parametri de evaluare si autoevaluare. Fiecare capitol al manualului este tratat metodic, este bine organizat, oferind informatiile necesare elevului, intr-o maniera accesibila si usor de retinut. La finalul fiecarui capitol se gaseste un rezumat al materiei parcurse, alaturi de probleme si exercitii ce pot fi folosite pentru o mai buna intelegere si retinere a materiei. Bibliografia aleasa permite elevilor initierea studiului individual.

Bine sustinut din punctul de vedere al imaginilor cuprinse si al problemelor tratate, manualul constituie un element indispensabil in obtinerea unei educatii tehnice complete in domeniul sistemelor de transmitere a miscarii.
Autori: Aurel Ciocirlea-Vasilescu, Mariana Constantin
Numar de pagini: 80
Anul aparitiei: 2007
Format: 21x28

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0654 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.