Sarpele de Lumina. Dincolo de 2012

Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Sarpele de Lumina. Dincolo de 2012 de Drunvalo Melchizedek. Deplasarea energiei kundalini a Pamantului si ridicarea luminii feminine, perioada 1949 - 2013
„Pamantul si vechii mayasi stiu ceea ce urmeaza sa se intample.”
„Aventura, partial antrenament spiritual, noua carte a lui Drunvalo Melchizedek este rodul unui proces de 13.000 de ani, in care energia kundalini a Mamei Pamant iese din miezul planetei, miscandu-se ca un sarpe pentru a se indrepta spre noua sa casa.
Este un povestitor extraordinar. Sunteti alaturi de el in timp ce urmareste sincronicitati unice, indicate de protectorii locurilor sacre. Sarpele de Lumina este o demonstratie de maiestrie a marilor activari de pe Pamant care se produc in aceasta perioada de sfarsit.”
– Barbara Hand Clow, Personalitate Mayasa respectata la nivel international,
Pastrator al insemnarilor tribului Cherokee,
conducator de ceremonie si
autoarea cartii: Codul Mayas: Accelerarea si trezirea lumii care traieste in minte
„Formata in stravechea Lemurie, energia kundalini a planetei Pamant s-a mutat in Atlantida, apoi cu fiecare realocare ne-a schimbat ideea despre ceea ce inseamna spiritual si o inima adevarata. In aceasta perioada de mari dificultati, sarpele de Lumina s-a mutat in munti.
Traim vremuri foarte diferite, intr-o lume nesigura, iar cartea Sarpele de Lumina soseste pe drumul realizarii de sine, usurand tranzitia.”
– Dr. Meg Blackburn Losey,
autoarea cartii: Copiii de Acum, Copii de Cristal, Copii Indigo, Copii Stelari, Ingeri pe Pamant si Fenomenul Copiilor de Tranzitie
„In cartea Sarpele de Lumina Drunvalo povesteste intamplari care s-au petrecut in cei treizecisicinci de ani petrecuti in slujba Mamei Pamant. Calatorim impreuna cu el in jurul lumii urmandu-i indrumarile si propria lui cunoastere interioara. Povestea lui este un sir de ceremonii vii, prin care ajuta la vindecarea inimilor, aliniaza vechi dezechilibre– intr-un cuvant, creste constientizarea ideii ca universul nostru este indivizibil.
Este un adevar– adevarul lui in ce fel, prin intermediul caruia datorita unor serii de evenimente improbabile se limpezeste modul in care s-a ajustat Reteaua Constiintei Unitare. Energia kundalini a Pamantului a fost capabila sa-si incheie calatoria spre noua sa casa. Aceasta inseamna ca totul se aseaza pentru„schimbarea epocilor”, adica marea transformare din constiinta umana– aceasta carte este un dar din partea universului. Permiteti-i sa fie un tragaci, pentru a trezi din nou amintirile care se afla in adancul fiintei voastre, putand recunoaste astfel cine sunteti si de ce va aflati aici. Sa incepem!”
– Bob Frissell, facilitator Floarea Vietii si
autor al cartii: Nimic din aceasta carte nu este adevarat, dar prezinta lucrurile exact asa cum sunt


Numarul de pagini: 284
Autor: Drunvalo Melchizedek
Formatul in cm. (l x L): 15 x 22,5
Titlul original: Serpent of Light: Beyond 2012

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.3080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.