Sa invatam Religie. Culegere de jocuri si exercitii crestin-ortodoxe, clasele I-IV

Sa invatam Religie. Culegere de jocuri si exercitii crestin-ortodoxe, clasele I-IV
Preț: 7,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele

DESCRIERE

In randul profesorilor de religie se simtea nevoia unei astfel de culegeri de exercitii si jocuri educative. Cadrele didactice erau nevoite sa piarda foarte mult timp pentru a construi o fisa de lucru.
Prezenta lucrare acopera acest gol si poate fi utilizata cu succes in activitatea la clase. Lectiile pot fi folosite ca fise de lucru sau chiar ca teste de evaluare. Culegerea poate fi utilizata si de catre copii, acasa, fiind un excelent mod de a petrece timpul liber in mod folositor.
Exercitile au fost inspirate din lucrul cu copiii Scolii"Sfintii Martiri Brancoveni" din Constanta, fiind totodata testate in aceasta scoala, bucurandu-se de un mare succes si aducandu-le copiilor bucurii si satisfactii.
In privinta scolii, aceasta este o institutie de invatamant preuniversitar, privat, cu caracter crestin-ortodox, infiintata in 2005 si acreditata in 2011. Scoala Brancoveneasca (asa cum mai este ea cunoscuta) doreste sa ofere copiilor o educatie traditionala, crestina, de calitate, autentic romaneasca, dar si cu elemente moderne, care o pot imbunatati, in care se impletesc armonios deprinderea aptitudinilor intelectuale si practice cu formarea caracterului. De asemenea, se doreste a se oferi copiilor un mediu neviciat de imoralitatea in crestere a societatii noastre, dand posibilitatea incoltirii si rodirii virtutilor crestine si, implicit, a unei vieti morale armonioase.
Din aceste motive, ne dorim ca toate proiectele apartinand Scolii Brancovenesti sa aiba girul calitatii si sa fie folositoare pentru suflet."Sunt un copilas creotin" este unul dintre aceste proiecte, initiat de directorul institutiei, Pr. Prof. Adrian Chiaga.
Nadajduim ca in scurta vreme, sa concepem si volumul II, pentru ciclul gimnazial. De asemenea, avem in vedere si teste de evaluare pentru clasele I-XII, precum si un ghid cu lectii si teste pentru pregatirea Olimpiadei.

Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2013
Autori: Preot Prof. Adrian Chiaga, Prof. Cristina Chiaga

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0853 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.