Sa invatam matematica fara profesor, clasa a VI-a - Adalbert Gheorghe Schneider

Sa invatam matematica fara profesor, clasa a VI-a - Adalbert Gheorghe Schneider
-15%
Preț: 16,15 lei
19,00 lei (-15%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 216
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Lucrarea de fata a fost elaborata conform programei scolare aprobata de Ministerul Educatiei Nationale prin ordinul ministrului educatiei nationale nr. 3393/28. 02. 2017 si vine in intampinarea unui stil de invatamant modern, usor, placut prin care studiul matematicii sa se realizeze intr-un mod atragator.

In mod special lucrarea se adreseaza elevilor care au posibilitati materiale reduse si nu-si pot permite abordarea unor ore suplimentare, dar si elevilor care au chemare spre matematica si doresc sa studieze singuri acest subiect.

Lucrarea se adreseaza si profesorilor care doresc sa lcreze mai usor cu elevii si sa aiba un control mai riguros asupra nivelului la care ajung elevii intr-un moment dat.

Fiecare paragraf al fiecarui capitol in parte contine mai intai notiuni teoretice si exemple care au ca scop acomodarea elevului cu partea teoretica necesara intelegerii in profunzime a notiunilor legate de paragraful respectiv.

In continuare sunt prezentate exercitii si probleme rezolvate, bine alese si care au ca scop intelegerea de catre elev a tuturor aspectelor legate de paragratul tratat.

Fiecare paragraf se incheie cu exercitii si probleme propuse spre rezolvare, toate fiind probleme de tip grila si care acopera cat mai complet paragraful respectiv..

In partea a doua a lucrarii sunt date raspunsurile la toate problemele din acesta carte precum si rezolvari la probleme de tip grila mai grele de fiecare paragraf al fiecarui capitol.

Prezenta lucrare vine in ajutorul elevilor oferindu-le acestora un instrument foarte eficient pentru a invata singuri, cat si pentru o buna si corecta evaluare a conostintelor detinute de ei.

Autorul

Nr. de pagini: 216
Anul aparitiei: 2018

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.