Rezilierea si rezolutiunea in contractele comerciale - Practica judiciara comentata

Rezilierea si rezolutiunea in contractele comerciale - Practica judiciara comentata
-15%
Preț: 20,40 lei
24,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Lucrarea "Rezilierea si rezolutiunea in contractele comerciale" abordeaza notiunile de rezolutiune si reziliere in materia contractelor comerciale din perspectiva practicii Tribunalului Bucuresti si a Curtii de Apel Bucuresti, selectand spete relevante din ultimii ani, inclusiv 2009-2010, si subliniind, acolo unde este cazul, fie concordanta cu teoria rezilierii, fie departarea instantei de la aceasta.

Dintr-o baza de selectie foarte larga, de aproximativ 2.000 de dosare comerciale ce au avut ca obiect rezolutiunea si rezilierea, au fost selectate cele mai interesante, provocatoare si in acelasi timp sugestive spete. Acestea au atras atentia autorului prin gradul de diversitate oferit, prin respectarea canoanelor clasice ale rezilierii si rezolutiunii sau prin discordanta lor cu teoria consacrata din domeniu, inclusiv prin caracterul irevocabil imprimat in final de Curtea de Apel Bucuresti sau de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Solutiile instantelor examinate au fost urmarite sub aspectul evolutiei lor pana la ramanerea irevocabila a acestora in fata Inaltei Curti de Casatie, fiind insotite de comentarii ce au extras esenta si rationamentul efectiv al judecatorilor ce au pronuntat hotararea.

Nr. de pagini : 300
Anul aparitiei :  2010

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0417 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.