Retete & Meniuri Montignac, vol. 2

Preț: 12,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Michel Montignac
ISBN: 973-584-342-0
Editura: FORUM
Anul publicării: 2001
Pagini: 288
DESCRIERE
Descriere:
Punand bazele unei filosofii alimentare, Michel Montignac a aratat, de peste zece ani, ca hrana este un factor determinant in mentinerea sanatatii: o simpla reorientare a obisnuintelor alimentare ne permite nu numai pastrarea unei greutati ideale ci si prevenirea majoritatii bolilor civilizatiei.
Din cuprins:
- Introducere
- Principiile acestei carti
- Meniuri pentru trei luni
- Antreuri
- Supe
- Oua
- Felul principal: Carne, Pasare, Peste, Crustacee
- Legume si garnituri
- Salate
- Bufete si cocktailuri
- Deserturi
- Lista retetelor
Punand bazele unei filosofii alimentare, Michel Montignac a aratat, de peste zece ani, ca hrana este un factor determinant in mentinerea sanatatii: o simpla reorientare a obisnuintelor alimentare ne permite nu numai pastrarea unei greutati ideale ci si prevenirea majoritatii bolilor civilizatiei.
Din cuprins:
- Introducere
- Principiile acestei carti
- Meniuri pentru trei luni
- Antreuri
- Supe
- Oua
- Felul principal: Carne, Pasare, Peste, Crustacee
- Legume si garnituri
- Salate
- Bufete si cocktailuri
- Deserturi
- Lista retetelor
OPINIA CITITORILOR