Puterea privirii - Există în privirea voastră forţe necunoscute;învăţaţi să le folosiţi

Puterea privirii - Există în privirea voastră forţe necunoscute;învăţaţi să le folosiţi
-10%
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 158
Format: 14x20 cm
Categoria: Altele

DESCRIERE

Puterea privirii .

"Limbajul ochilor, dezvăluind lucruri pe care nici o altă limbă nu le poate exprima, a fost mereu înţeles de către oameni, indiferent de ţară şi de rasă. Ochii reflectă viaţa interioară: sentimentele, pasiunile, grijile, ironia, spiritul de dreptate sau viclenia.
Întâlnirea dintre doi oameni este înainte de toate întâlnirea dintre privirile lor. Analizând privirea interlocutorilor voştri veţi putea nu numai să vă formaţi o primă impresie despre aceştia ci şi să le descoperiţi caracterul profund sau intenţiile ascunse.
În plus, prin exerciţiile descrise în carte, puteţi câştiga acea privire pătrunzătoare şi scrutătoare, în faţa căreia toate artificiile şi minciunile rămân inutile.
Privirea vă va însoţi ca un prieten; ea va deveni o forţă care vă va ajuta să convingeţi, să influenţaţi şi să cuceriţi.
Un „învingător” are o privire care „impune” şi care convinge. Puteţi deveni acest om!"

OPINIA CITITORILOR

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
vreau această carte.
Created in 0.0450 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.